6988712669 Οικισμός Δορκάδα Θεσσαλονίκης (Βελισσαρίου), Θεσσαλονίκη lefteriskentros@gmail.com




Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Σ
Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά Προϊόντα | Δορκάδα Θεσσαλονίκη



Η επιχείρηση "ΚΕΝΤΡΟΣ" έχει έδρα στη Δορκάδα Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, με σεβασμό στην υψηλή ποιότητα και την παράδοση πολλών ετών.
Όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα μας παράγονται από ντόπια γάλατα από παραγωγούς - κτηνοτρόφους του νομού Σερρών, Λαγκάδα και Κιλκίς.

Οι παραδοσιακές συνταγές, τα υπερσύγχρονα μηχανήματα, το μεράκι των ανθρώπων καθώς και η πιστοποίηση όλης της παραγωγικής διαδικασίας με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας HACCP, σύμφωνα με το πρότυπο του ΕΛΟΤ εγγυώνται ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα “ΚΕΝΤΡΟΣ” είναι υψηλής διατροφικής αξίας, θρεπτικά και ιδιαίτερα νόστιμα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Το πρόβειο γιαούρτι ονομάζεται και παραδοσιακό όταν έχει την ‘πέτσα’ που δεν είναι άλλο από την επιφανειακή στοιβάδα του γιαουρτιού που συγκεντρώνει το περισσότερο λίπος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΥΡΙΑ

ΤΥΡΙΑ

Ανώτερης ποιότητας κατσικίσιο, αιγοπρόβειο και αγελαδινό τυρί, ανθότυρο και μυζήθρα από φρέσκο γάλα χωρίς συντηρητικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΟΥΤΥΡΟ

ΒΟΥΤΥΡΟ

Πρόβεια και αγελαδινά βούτυρα, βασισμένα στο μεράκι και στην παράδοση, χαρίζουν πλούσιο άρωμά και προσδίδουν υπέροχη γεύση σε συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΙΣΤΟΡΙΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Φημισμένη για το γιαούρτι της, η Δορκάδα είναι ένα προσφυγικό χωριό της επαρχίας Λαγκαδά. Οι κάτοικοι του μαζί με τον πολιτισμό και τα υπάρχοντα τους, έφεραν και την τέχνη για την παρασκευή του παραδοσιακού γιαουρτιού Δορκάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ